WOODENMADE VOOR UNIEKE, HANDGEMAAKTE, HOUTEN ZONNEBRILLENWE CARE

Verantwoord hout: een natuurlijk product
Alle  houten zonnebrillen van Wooden Made zijn gemaakt van met zorg geselecteerd hout. Wooden Made houdt van producten die van moeder natuur komen. De zonnebrillen hebben een natuurlijke uitstraling en zijn met de hand gemaakt. Iedere zonnebril is uniek door de karakteristieke nerven van het hout. Het gebruikte hout voor onze zonnebrillen wordt zorgvuldig geselecteerd en kwaliteit van de producten staat bij Wooden Made hoog in het vaandel. Bij Wooden Made draait alles om een goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs met aandacht voor de natuur. 

 

Unieke houtstructuur
Elke houten zonnebril van Wooden Made is uniek. Geen enkel model houten zonnebril is hetzelfde. Dit maakt jouw Wooden Made extra speciaal. Ook aan het draagcomfort hebben wij gedacht. Wooden Made gebruikt alleen de houtsoorten die licht van gewicht zijn. Daarnaast kunnen zij goed tegen een stootje.

 

Top service
Wij geloven in snelle service. Bestel je op werkdagen voor 16:30 uur je houten zonnebril, dan heb je hem de volgende dag in huis. Niet thuis? Geen probleem. Je ontvangt een briefje van PostNL in de brievenbus waarna je je houten zonnebril kan ophalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Is de houten zonnebril toch niet helemaal naar wens? Kan gebeuren! Stuur je bestelling retour en ontvang het aankoopbedrag terug op je rekening.