WOODENMADE VOOR UNIEKE, HANDGEMAAKTE, HOUTEN ZONNEBRILLENHistorie

Sinds 2013 ontwerpt Wooden Made trendy houten zonnebrillen. Wooden Made houdt van producten die van moeder natuur komen en wil hier verantwoord mee omgaan. Het gebruikte hout van onze zonnebrillen wordt met zorg geselecteerd. Alle houten zonnebrillen zijn met de hand gemaakt en hebben polariserende UV400 glazen die een optimale bescherming bieden tegen de zon. Een combinatie van natuurlijke materialen en Dutch Design maakt dat Wooden Made bijzondere trendy brillen in haar assortiment heeft.

Iedere zonnebril is uniek door de karakteristieke nerven van het hout. Voor een optimaal draagcomfort maakt Wooden Made alleen gebruik van houtsoorten die licht van gewicht zijn. Een aantal zonnebrillen blijven zelfs drijven! Dit is handig bij verschillende watersporten.

Wooden Made gelooft in snelle service. Bestel je de houten zonnebril voor 16:30 uur op werkdagen, dan heb je hem binnen 48 uur in huis. Gratis verzending in Nederland, voor alle andere landen vragen wij een kleine bijdrage voor transport en logistiek.