WOODENMADE VOOR UNIEKE, HANDGEMAAKTE, HOUTEN ZONNEBRILLENWaarom een houten zonnebril?

Waarom een houten zonnebril?

Houten zonnebrillen hebben meerdere voordelen. Mede door de steeds groter wordende vraag naar duurzame producten, is het vervaardigen van houten zonnebrillen betaalbaar geworden. Doordat de prijs en de kwaliteit de laatste jaren steeds beter in verhouding is gekomen, is de vraag en het aanbod gegroeid.
daarnaast zijn houten zonnebrillen  lichter van gewicht dan zonnebrillen die zijn gemaakt van andere materialen. Blijven ze bijna allemaal drijven en is geen enkele houten zonnebril hetzelfde. Doordat wij enkel met echte natuurproducten werken zal geen model exact hetzelfde zijn. De nerven en de kleur van het houten zorgen er altijd voor dat er geen 2e model hetzelfde is.
Onze houten zonnebrillen zijn zeer comfortabel en van hoge kwaliteit.

Door onze ervaring ontwerpen we steeds weer nieuwe modellen. Sommige juist stijlvol andere heel gedurfd of juist met veel kleur. Een van onze specialiteiten is om stijlvolle houtenzonnebrillen te ontwerpen en produceren met kleine, bijzondere details.
De techniek waarmee we verschillende laagjes hout op elkaar kunnen produceren geeft hele mooie en bijzondere ontwerpen.
Hierdoor heeft u iets unieks en bijzonders, zonder dat uw houten zonnebril direct alle aandacht trekt. Ook ideaal om met verschillende outfits te combineren!!