WOODENMADE VOOR UNIEKE, HANDGEMAAKTE, HOUTEN ZONNEBRILLENBlog

Kerst Acties 2020

Geplaatst door Arno Bosman op

Voor kerst 2020 hebben we meerdere mooie aanbiedingen. Eenmalig flinke korting op onze unieke handgemaakte zonnebrillen. Geef met de Woodenmade zonnebrillen een persoonlijk en uniek cadeau. Voor het eerst hebben we dit jaar ook combinatie voordeel deals. Zo koop je een Zonnebril, bescherm box en brillenkoord met minimaal 20% korting als een pakket. Ook de Gift Card is terug. Vanaf € 10 euro kan u zelf bepalen hoeveel u wil besteden aan een cadeau. Kijk voor de Combi acties, de gift card of de eenmalige aanbiedingen op www.woodenmade.nl

Meer lezen →


Houten Kinderzonnebrillen

Geplaatst door Arno Bosman op

Houten Kinderzonnebrillen Alle houten kinderzonnebrillen worden GRATIS geleverd met brillenkoord! Wel zo makkelijk en veilig.Deze zomer alle kinder modellen voor € 37,50 inclusief gratis verzenden, brillendoekje en brillenkoord. www.woodenmade.nl/collections/kinder-zonnebrillen-2020

Meer lezen →


Stoer, hip, bijzonder met de juiste kwaliteit

Geplaatst door Arno Bosman op

De zonnebril is, naast de bescherming van de ogen tegen de zon, ook een waar modeverschijnsel geworden. Een zonebril moet stoer, cool en gaaf zijn. De status die een zonnebril geeft is allang geen hype meer. Wat naast een stoere en gave bril ontzettend belangrijk is, is het kiezen van een goede zonnebril.  Investeer in een goed zonnebril. Zorg dat de zonnebril genoeg bescherming geeft tegen UV straling en dat de glazen van de bril polariserend zijn.Voor de juiste combinatie van Stoer, Hip, bijzonder en de juiste kwaliteit, kijk in onze webshop! Kies de handgemaakte Houten zonnebrillen van Woodenmade!!

Meer lezen →


Nieuw : Bubinga 2020

Geplaatst door Arno Bosman op

Nu in de webshop verkrijgbaar de nieuwe Bubinga. Altijd een zeer populair model geweest. Strak, stoer en zeer chique.De nieuwe Bubinga is er in een licht bruine en donker bruine variant.Beide zijn handgemaakt en bestaan uit 3 lagen hout. Hierdoor heb je in het midden van het montuur een lichte hout variant. Zeer mooi en bijzonder.

Meer lezen →


De Lente !!! Zon op komst

Geplaatst door Arno Bosman op

De populaire modellen zijn weer op voorraad! De Bubinga en de Alabama, al jaren populair, karaktervol, tijdloos en voor elke gelegenheid. De Bubinga is op kleine details aangepast. Zo heeft deze nu 3 houtsoorten op elkaar! Dus nog meer stijl en uitstraling. De Alabama iets uitdagender met z'n gekleurde lenzen maar de Bubinga juist lekker stijlvol met aandacht voor details.

Meer lezen →