WOODENMADE VOOR UNIEKE, HANDGEMAAKTE, HOUTEN ZONNEBRILLENDuurzaamheid

Duurzaamheid

Wanneer er over productie gesproken wordt is gebleken dat hout vele voordelen heeft ten opzichte van andere materialen zoals plastic of metaal. De totale effecten tijdens de levensduur en het gebruik van het product zijn bij houten producten zo veel beter voor het milieu. De impact op het milieu is door minder koolstofemissie, nauwelijks schade bij recyclen en de te verwaarlozen schadelijke restmaterialen bij productie vele malen positiever.
De energie die nodig is voor productie van houten zonnebrillen is vele malen lager dan bij het vervaardigen van plastic of metalen zonnebrillen. Tevens vraagt een natuurproduct om een hoge arbeidsintensiteit, geen enkel stuk natuurlijk materiaal is immers hetzelfde.

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid. De bewustwording van duurzaamheid is ook een van de redenen waarom houtenzonnebrillen een echte  trend zijn geworden. Door de grote vraag naar duurzaam geproduceerde houtenzonnebrillen kunnen wij steeds weer nieuwe, moderne en bijzondere modellen ontwerpen en laten produceren. Onze houten zonnebrillen  worden gemaakt van eco vriendelijk hout!