WOODENMADE VOOR UNIEKE, HANDGEMAAKTE, HOUTEN ZONNEBRILLENThe Story 2

Verantwoord hout
Alle houten zonnebrillen van Wooden Made zijn gemaakt van zeer duurzaam hout. Om verantwoordelijk om te gaan met moeder natuur, wordt uitsluitend FSC gecertificeerd hout gebruikt. Houtkapbedrijven in bossen en regenwouden met het FSC-certificaat voor duurzaam bosbeheer gaan beter om met de lokale bevolking. Daarnaast wordt de bevolking betrokken bij activiteiten voor de houtoogst.

Unieke houtstructuur
Elke houten zonnebril van Wooden Made is uniek. Geen enkel model houten zonnebril is hetzelfde. Dit maakt jouw Wooden Made extra speciaal. Ook aan het draagcomfort hebben wij gedacht. Wooden Made gebruikt alleen de houtsoorten die licht van gewicht zijn. Daarnaast kunnen zij goed tegen een stootje.Top service
Wij geloven in snelle service. Bestel je voor 16:30 uur je houten zonnebril, dan heb je hem de volgende werkdag in huis. Niet thuis? Geen probleem. Je ontvangt een briefje van PostNL in de brievenbus waarna je je houten zonnebril kan ophalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Is de houten zonnebril toch niet helemaal naar wens? Kan gebeuren! Stuur je bestelling retour en ontvang het aankoopbedrag terug op je rekening.